Saffraan gemalen

Saffraan gemalen

Saffraan poeder van premium kwaliteit

(2)
  • 100% puur en zuiver
  • Fijn gemalen saffraan
  • Zonder toevoegingen
  • Vrij van pesticiden en verontreinigende stoffen
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Premium kwaliteit saffraan poeder

Ons saffraan poeder is 100% zuiver en zonder toegevoegde stoffen. Het heeft een mooie rode kleur en heerlijk aroma.

Ons premium kwaliteit saffraan poeder komt uit de Khorasan regio, een van 's werelds beste saffraan teeltgebieden. Het is gecertificeerd volgens de internationale ISO 3632-1 norm en is van klasse I Sargol. De kwaliteit van saffraan wordt in ISO kleursterkte gemeten. De kleursterkte van saffraan kan variëren van 80 (klasse 4 saffraan) tot "minimum 190", en dat is klasse 1 Sargol saffraan. Onze saffraan van topkwaliteit heeft een kleursterkte van maar liefst 250 en hoger!

Dit Sargol saffraan poeder is vrij van pesticiden en verontreinigende stoffen. Deze saffraan wordt in een doosje bewaard en geleverd.

Echte saffraan

Saffraan is één van de duurste specerijen ter wereld. Hierdoor zijn er veel vervangmiddelen op de markt die minder aromatisch, kleurrijk en smaakvol zijn. Saffloer of kurkuma worden vaak als vervanging van saffraan gebruikt. Ons saffraan poeder is 100% puur, zonder toevoegingen en dat zie, ruik en proef je meteen.

Saffraan poeder gebruiken

Saffraan poeder kan je gebruiken bij rijstpap, bouillabaisse, paella en risotto. Verder wordt saffraan veel gebruikt in sauzen, rijstgerechten, visgerechten, brooddeeg, desserts en melk.

Saffraan kan je beter niet met hitte of vet mengen. De smaak, geur en kleur komen het beste tot hun recht met een lauwe vloeistof.

Gebruik van Saffraan gemalen

Saffraan poeder zorgvuldig doseren: een heel klein beetje saffraan is vaak al voldoende.

Saffraanpoeder kan je rechtstreeks toevoegen aan je gerechten.

 
Interessant? Deel dit op:

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Saffraan gemalen is minstens houdbaar tot 06-10-2019 (5g). Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Koel, droog en donker bewaren. Niet in de koelkast bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

De mening van andere klanten

Super snelle levering, super kwaliteit!

Ik kwam hier kijken omdat ik kruiden nodig was die niet overal te koop zijn, de safraan is er dus maar een van. De levering was erg vlot en de kwaliteit is ook zeer goed! We konden genieten van een turkse maaltijd, die erg in de smaak viel! Bedankt!

door Sabine

goede kwaliteit

Een mooie kwaliteit saffraan. Doordat het poeder is geeft het snel kleur en smaak af. Erg handig in "porties"van 0,1 g. Snelle levering, super service! Ik blijf bij jullie bestellen.

door N

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar