Vruchtenthee wildpluk in theezakjes

Vruchtenthee wildpluk in theezakjes

Vruchtenthee wildpluk in theezakjes

  • Zoet-zure smaak
  • Zonder toegevoegde aroma's
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zoet-zure vruchtenthee zonder toegevoegde aroma's

Een lekkere mix rijk aan bessen en vruchten zorgt voor een zoet-zure thee. Deze thee is bijzonder mooi door de grote vruchten die er in zitten. Aan onze wildpluk vruchtenthee zijn geen aroma’s toegevoegd. Alles wat je proeft zijn de vruchten zelf. Ze geven zeer veel smaak af en passen goed samen. 

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze vruchtenthee wildpluk in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze wildpluk thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Vruchtenthee wildpluk in theezakjes gebruiken

Laat 15  minuten trekken in een kop kokend water

Samenstelling

Stukjes appel, rozenbottel schil, vlierbessen, bosbessen, rode bessen, zwarte bessen, zwarte bessen blad, kaasjeskruid bloemblaadjes, hele bramen. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Vruchtenthee wildpluk in theezakjes is minstens houdbaar tot 13-09-2023 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar