Vanille koffie capsules

Vanille koffie capsules

Vanille koffie capsules

  • Composteerbare capsules
  • Met vanille smaak
  • 100% hele arabica koffiebonen
  • Medium gebrand

De lekkerste koffies in 100% composteerbare capsules

Wat een opluchting om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijkste koffie, zonder ecologisch schuldgevoel. Nadat je van deze heerlijke espresso hebt genoten, gooi je je capsules bij het groenafval of in je composthoop. In minder dan 6 maanden zullen de gebruikte caps afbreken tot plantaardig compost. Je hebt je eigen afval beheerd!

100% gemalen arabica koffiebonen met zachte vanille smaak

Onze aromakoffie vanille is een zuivere blend van hele arabica koffiebonen. Deze kwaliteitsvolle koffiebonen dompelen we onder in het verwarmende aroma van vanille. Met de aromakoffie vanille maak je een zoete, geurige kop koffie. De ideale verwennerij voor je gasten op de koffievisite...of gewoon lekker voor jezelf op elk moment van de dag. 

Medium gebrande koffiebonen

Door de koffiebonen medium te branden, krijgen ze een evenwichtige smaak en mooie medium-bruine kleur. Medium gebrande koffie bonen hebben een ideale smaakbalans en zijn ideaal om te aromatiseren.

Samenstelling

Gemalen arabica koffiebonen in eco capsules, vanille aroma.

Bewaring en houdbaarheid

Vanille koffie capsules is minstens houdbaar tot 30-01-2022 (25pcs), 30-01-2022 (45pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar