Koffie, thee en notendranken

Afwisseling is gezond en smakelijk. Daarom heb je een uitgebreide keuze aan verschillende soorten thees. Groene thee en zwarte thee zijn ideaal voor de ochtend. Witte thee is de zuiverste theesoort. Als je graag iets bijzonders wil drinken kies je voor pu-erh of oolong thee. Rooibosthee is een heel toegankelijke thee waar zelfs kinderen en baby's dol op zijn. Wil je een traditionele kruidenthee, ga dan voor de losse variant in plaats van verpulverde thee in builtjes. Ben je een zoetekauw, ontdek dan welke vruchtenthee jouw favoriet is. Wil je eens iets anders dan thee. Probeer dan zeker de natuurlijke dranken op basis van kokoswater, granen, rijst of noten.

Nog vragen of suggesties?

Onze ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk elke stap in de werking van Pit&Pit is. Van de aankoop van noten en vruchten over verpakken en verzenden tot de foto's op onze website, alles moet duidelijk en perfect zijn. Alleen zo kunnen we je geven wat je verwacht: smaakvolle en kraakverse noten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze noten of vruchten, onze website of heb je een suggestie? Laat het ons zeker weten. Wij laten ons graag door jou inspireren!

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar