Spirulina poeder

Spirulina poeder

Spirulina poeder

  • All-round superfood
  • Voor alle leeftijden
  • Boordevol voedingsstoffen
  • Veelzijdig in de keuken
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Een dagelijkse portie zonnekracht

Dit zuivere spirulinapoeder zorgt elke dag weer voor een extra portie zonnekracht. Het is de perfecte allround superfood voor mensen met een actief leven. Spirulina slaat als geen andere plant enorme hoeveelheden zonne-energie op. De alg zet die energie om in waardevolle voedingsstoffen. Ons spirulinapoeder is goed opneembaar voor het lichaam en veelzijdig in gebruik. Kortom: de ideale superfood voor jong en oud!

Boordevol voedingsstoffen

Spirulina bevat meer dan 60% plantaardige eiwitten. Daarnaast is het een leverancier van verschillende vitaminen, mineralen, spoorelementen, essentiële vetzuren en antioxidanten. Het poeder heeft een vrij uitgesproken smaak.

Zuiver en helemaal natuurlijk

Ons spirulinapoeder is biologisch en 100% natuurlijk. Het bevat geen toegevoegde stoffen of additieven en is geteeld zonder pesticiden of herbiciden.

Voor sporters, studenten en de werkende mens

Spirulina is 100% natuurlijke voeding en kan zonder meer met andere sportvoeding en sportdranken worden gecombineerd. Zo kan je tijdens een intensieve training onmiddellijk een heleboel gezonde voedingsstoffen opnemen.

Ook studenten en hardwerkende mensen hebben veel baat bij een dagelijkse portie extra aanvulling van hun vitaminen en mineralen.

Spirulinapoeder gebruiken

Je kan dit poeder gebruiken als snelle energieboost in vruchtensappen en smoothies. Of verwerk wat spirulinapoeder in een dressing voor salade. Spirulina kan je ook gebruiken als natuurlijke kleurstof in zelfgemaakte zeep.

Tip: drink veel water want dagelijks veel water drinken ondersteunt de inwendige reiniging. Afvalstoffen worden dan beter uit het lichaam gespoeld.

Samenstelling

Gemalen spirulina. Biologisch, 100% natuurlijk en zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Spirulina poeder is minstens houdbaar tot 11-11-2022 (120g), 21-10-2022 (600g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Spirulina poeder

Voedingswaarde per 100g
Energie1465 kJ
Energie350 kcal
Koolhydraten10.5g
waarvan suikers3g
Eiwitten60g
Vetten5.9g
Verzadigde vetten1.1g
Natrium280mg

Voorzorgen

Spirulinapoeder kan moeilijk uitwasbare vlekken maken op kledij.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar