Selderijblad

Selderijblad

Selderijblad

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Basisingrediënt
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Selderij als handige smaakmaker

Ons selderijblad is 100 % puur zonder toevoegingen. Het wordt geoogst, gehakt en gedroogd op het moment dat de versheid en smaak het beste tot hun recht komen. Het is een basisingrediënt in je keuken, handig wanneer je geen verse selderij in huis hebt of wanneer je geen hele bussel selderij nodig hebt. De smaak doet denken aan anijs en venkel, maar is milder en licht bitter.

Gebruik

De smaak van ons gedroogd selderijblad is twee keer zo sterk als die van vers selderijblad. Je gebruikt er de helft zo veel van in je gerechten. Aan vloeibare gerechten zoals soep of bouillon kan je het gedroogde selderijblad gewoon toevoegen. Aan andere gerechten kan je het blad toevoegen door het eerst te weken. Week één deel gedroogd selderijblad vijf minuten in drie delen water, giet af en voeg toe aan je gerecht.

Samenstelling

100% puur selderijblad zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Selderijblad is minstens houdbaar tot 28-02-2023 (50g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: selder. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar