Moringa poeder

Moringa poeder

Moringa poeder Moringa olifeira

  • Milde smaak
  • Veelzijdige toepassing
  • Gezonde voedingsstoffen
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologisch moringapoeder van de wonderboom

Ons moringapoeder wordt verkregen door het verpulveren van de bladeren van de moringaboom. Deze boom wordt ook weleens de wonderboom of boom des levens genoemd.

Ons moringapoeder wordt gemaakt van onbewerkte moringabladeren uit biologische teelt. Het is dus 100% zuiver, zonder additieven, pesticiden of herbiciden.

In de keuken

Moringapoeder is heel veelzijdig in gebruik. Door haar milde smaak kan het poeder zowel in zoete als in hartige gerechten worden verwerkt. Voeg wat moringapoeder toe aan je smoothies, of gebruik het als extra smaakmaker in toetjes, fruitsalades, raw chocolade en andere zoete lekkernijen. Ook in een saladedressing is moringapoeder lekker.

Samenstelling

100% biologisch moringapoeder uit onbewerkte moringabladeren

Bewaring en houdbaarheid

Moringa poeder is minstens houdbaar tot 20-04-2023 (50g), 01-06-2024 (125g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Recepten

Matcha moringa latte

Gezond, verkwikkend alternatief voor een tasje koffie. Giet 1 kopje amandelmelk met 1 tl matcha poeder en 1 tl moringa poeder in een pannetje. Laat gedurende enkele minuten zachtjes sudderen terwijl je geregeld roert met een garde. Wanneer de melk wat is ingedikt, giet je het mengsel in een blender en voeg je 1 tl kokosolie en 1/2 tl honing toe. Blend tot een smeuïge drank en serveer.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar