Koolzaadhoning

Koolzaadhoning

Koolzaadhoning

  • Zoete, neutrale smaak
  • Vaste honing
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Neutrale witte honing

Koolzaadhoning gebruik je om allerlei gerechten en dranken te zoeten, zonder de smaak te veranderen. Koolzaadhoning smaakt zoet en vrij neutraal. Het is een vaste honing met een romige witte kleur. Koolzaadhoning kristalliseert vrij snel omdat er niet veel fructose in zit.

Kwaliteitsgarantie

Onze koolzaadhoning is van Europese oorsprong. Hij is onbewerkt, puur en natuurzuiver. Hij bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. Deze honing voldoet aan hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. Onze honing wordt zorgvuldig gecontroleerd zodat we er zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen tijdens de bloeiperiode.

Gebruik

Geniet puur of verwerk in dranken en gerechten.

Samenstelling

Koolzaadhoning van gemengde Europese oorsprong. Natuurzuiver en zonder additieven. De bijen worden tijdens de bloeiperiode niet bijgevoederd.

Bewaring en houdbaarheid

Koolzaadhoning is minstens houdbaar tot 07-09-2023 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Koolzaadhoning

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar