Kokoswater natuur

Kokoswater natuur

Kokoswater natuur

  • Zuiver kokoswater
  • Niet van concentraat
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zuiver kokoswater, niet van concentraat

Ons kokoswater is volledig natuurlijk. Het is het zuivere water uit kokosnoten. Dit kokoswater bevat geen toevoegingen zoals bewaarmiddelen of toegevoegde suikers. In tegenstelling tot de meeste kokoswaters, komt dit kokoswater niet uit concentraat. Zo kunnen we een constante kwaliteit en een lekker zachte, zoete smaak garanderen.

Na de oogst van de kokosnoten wordt het kokoswater, onder hoge druk, kort en op lage temperatuur gepasteuriseerd. Dit is verplicht omdat kokoswater na enkele uren al bederft.

Het gezondste en zuiverste natuurlijke alternatief voor water

Dit transparante kokoswater is het meest natuurlijke alternatief voor gewoon water. Kokosnoten maken zelf kokoswater aan. Dit door het opnemen en filteren van regenwater. Door het filteren worden alle slechte bacteriën uit het water gehaald en het gebeurt door de kokosvezels in de kokosnoot zelf. Zo krijg je een heel zuiver en steriel kokoswater, vol goed opneembare vitaminen en mineralen die door de kokosboom zelf in de kokosnoten geraken.

Kokoswater als perfecte alternatief voor frisdrank en sportdrank

Zuiver kokoswater is een perfect alternatief voor frisdrank. Het bevat maar half zoveel calorieën als de gemiddelde frisdrank. Dit maakt kokoswater een gezonde drank en ideaal alternatief voor frisdrank.

Ook sportdrank kan je eenvoudig door het gezondere kokoswater vervangen. De samenstelling van kokoswater zorgt ervoor dat het vocht in je lichaam veel sneller wordt aangevuld.

De smaak van kokoswater

Dit zuivere kokoswater, zonder toegevoegde aroma's, heeft een heel lichte kokossmaak. Het is voor veel mensen een perfect alternatief voor gewoon water, zonder een overheersende smaak.

Kokoswater gebruiken

Het is ideaal als dorstlesser of als drankje tussendoor. Drink het kokoswater zo of gebruik het in een smoothie voor een goede portie vitaliteit!

Samenstelling

100% puur kokoswater. Zonder toegevoegde suikers of andere additieven. Niet van concentraat.

Bewaring en houdbaarheid

Kokoswater natuur is minstens houdbaar tot 05-08-2022 (0.33l), 05-08-2022 (1l). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Kokoswater natuur

Voedingswaarde per 100g
Energie65 kJ
Energie15 kcal
Koolhydraten4g
waarvan suikers3g
Natrium40mg

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar