Ethiopia koffie capsules bio

Ethiopia koffie capsules bio

Ethiopia koffie capsules bio

  • Composteerbare capsules
  • Gesofisticeerde smaak
  • Exclusieve koffie
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

De lekkerste bio koffies in 100% composteerbare capsules

Wat een opluchting om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijkste koffie, zonder ecologisch schuldgevoel.Nadat je van deze heerlijke bio-espresso hebt genoten, gooi je je capsules bij het groenafval of in je composthoop. In minder dan 6 maanden zullen de gebruikte caps afbreken tot plantaardig compost. Je hebt je eigen afval beheerd!

Ultieme Limu bio-koffie uit Ethiopië

Ethiopië, dat land is de wieg van onze koffiecultuur. We werden daar verrast door de Limu koffie, een soort die tot op heden een goed bewaard geheim bleef. De biologische Limu koffiebonen zijn gesofisticeerder, meer gebalanceerd en consistenter dan eender welke andere soort in Ethiopië.

Trakteer je zelf op een fruitige koffie met chocoladetwist, getopt met een unieke abrikoos-achtige aciditeit. Proef de toetsen van zwarte thee en een warme karamelafdronk.

Een optimale espresso

Onze bio Limu capsules herken je aan hun zwarte ring. Je zet deze koffie als heerlijke espresso of ristretto. Vergeet nooit je kopjes voor te verwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring.

Samenstelling

Gemalen biologische koffie in afbreekbare capsules. 100% natuurlijk zonder additieven, biologisch geteeld.

Bewaring en houdbaarheid

Ethiopia koffie capsules bio is minstens houdbaar tot 30-12-2021 (25pcs), 30-03-2022 (45pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar