Ethiopia koffie capsules bio

Ethiopia koffie capsules bio

Ethiopia koffie capsules bio

  • Composteerbare capsules
  • Gesofisticeerde smaak
  • Exclusieve koffie
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

De lekkerste bio koffies in 100% composteerbare capsules voor Nespresso machine

Wat een opluchting om eindelijk te kunnen genieten van de heerlijkste koffie, zonder ecologisch schuldgevoel. Nadat je van deze heerlijke bio-espresso hebt genoten, gooi je je capsules bij het groenafval of in de composthoop. In minder dan 6 maanden zullen de gebruikte caps afbreken tot plantaardig compost. Je hebt je eigen afval beheerd!

Limu bio-kofie uit Ethiopië, een goed bewaard geheim

Geen land ter wereld heeft een langere historiek in koffie dan Ethiopië. Het land is de wieg van onze koffiecultuur. We werden verrast door de Limu koffie, een soort die tot op vandaag een een goed bewaard geheim is gebleven. Deze bio koffiebonen zijn gesofisticeerder, meer gebalanceerd en consistenter dan eender welke conventioneel geteelde soort in Ethiopië.

Rijk smaakpalet

Trakteer jezelf op een fruitige koffie met chocoladetwist, getopt met een unieke abrikoos-achtige aciditeit. Proef de toetsen van zwarte thee en een warme karamelafdronk.

Een optimale espresso

Onze Limu bio-kofie capsules herken je aan hun zwarte ring. Je zet de koffie als heerlijk espresso of ristretto. Maar je kan hem ook perfect meer 'lungo' gebruiken. Vergeet nooit je kopjes voor te verwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring.

Samenstelling

Gemalen biologische koffie in afbreekbare capsules. 100% natuurlijk zonder additieven, biologisch geteeld.

Bewaring en houdbaarheid

Ethiopia koffie capsules bio is minstens houdbaar tot 30-09-2021 (25pcs), 30-09-2021 (45pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar