Jasmijnthee in theezakjes

Jasmijnthee in theezakjes

Jasmijnthee in theezakjes

  • Extra fijne smaak
  • Plastic vrije theezakjes
  • Intens bouquet
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Groene jasmijnthee in composteerbare builtjes

Jasmijnthee is een van de hoekstenen van de Chinese cultuur. Tijdens het drogen van de groene thee worden verse jasmijnblaadjes toegevoegd. Deze geven hun smaak en geur af aan de theebladeren. Hierdoor krijg je een heerlijke Chinese jasmijnthee.

Onze jasmijnthee is extra fijn van smaak en uiterlijk. In je kop zie je een lichte, enigszins gele kleur en je ruikt al snel het intense bouquet van jasmijn. Een specifiek aroma en bijzondere smaak.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en een rijk aroma aan je thee te geven.Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar. Geen plastic meer in je kop, minder plastic in het milieu.

Net zo vers als losse thee

Onze groene jasmijnthee in theezakjes is precies dezelfde als onze losse thee. Dus onze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Géén plastic meer in je thee!

Alle theezakjes zien er dan wel onschuldig uit, maar vrijwel allemaal  bevatten ze plastic. Onze theebuiltjes bestaan daarentegen uit 100% natuurlijke vezels. Die zijn gemaakt van maiszetmeel, afkomstig van GMO-vrije mais. Je gebruikt ze zoals elk ander builtje voordien, maar gelukkig is er geen plastic meer in je kop.

Samenstelling

Groene thee, jasmijnbloemen. Theezakjes van composteerbare PLA zonder plastic.

Bewaring en houdbaarheid

Jasmijnthee in theezakjes is minstens houdbaar tot 03-06-2021 (1.5g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar