Hennep proteïne poeder

Hennep proteïne poeder

Hennep proteïne poederHennepzaad, hennep eiwitpoeder

  • 50% eiwitten
  • Perfecte mix van omega-3 en omega-6 (GLA) 
  • Populair bij veganisten en atleten
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Raw extract van zuivere hennepzaden

Dit hennep proteïne poeder is een extract van pure hennepzaden. We selecteren hennepzaden van de beste kwaliteit. Door het persen bij een temperatuur van 43°C wordt de hennepolie van de vaste materie gescheiden. De vaste pasta wordt vermalen tot zuiver henneppoeder en gezeefd om het vezelgehalte te verlagen. Het hoge eiwitgehalte (50g eiwitten/100g henneppoeder) blijft daarbij behouden.

Ideale verhouding omega 3 en omega 6

Hennepzaad levert omega 3 en omega 6 vetzuren in de ideale verhouding. In andere voedingsmiddelen zit meestal te veel omega 6. Hennepzaad bevat bijna alle vetzuren die de brandstof zijn voor het lichaam. Met inbegrip van de essentiële vetzuren, zoals linolzuur en alfa-linoleenzuur (GLA), die het lichaam niet zelf kan aanmaken.

Heel veel eiwitten voor sporters en veganisten

Hennepzaad is een van de weinige voedingsmiddelen met een vrijwel compleet eiwit. Dit betekent dat hennep alle essentiële aminozuren bevat. Deze aminozuren kunnen we niet zelf aanmaken en moeten we dus uit voeding halen. Door de hoge beschikbaarheid van eiwit wordt hennepzaad steeds populairder bij veganisten en vegetariërs. Henneppoeder is ook erg geschikt voor atleten en sporters.

Hennepzaadjes zonder THC

Hennep behoort tot de familie van de moerbei: een oeroude medicinale plant. In tegenstelling tot marihuana bevatten onze hennepzaden natuurlijk geen THC (het stofje in hasj en wiet waarvan je high wordt).

Gebruik

Voeg henneppoeder toe aan smoothies, shakes, yoghurt, raw mueslirepen en energieballetjes, hummus, notenboters,...

Samenstelling

Zuiver extract van hennepzaden. Met 50% eiwitten. Raw, 100% natuurlijk en zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Hennep proteïne poeder is minstens houdbaar tot 17-08-2020 (200g), 17-08-2020 (600g), 17-08-2020 (1.5kg). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Hennep proteïne poeder

Voedingswaarde per 100g
Energie1449 kJ
Energie346 kcal
Koolhydraten3.5g
Eiwitten50g
Vetten10.7g
Verzadigde vetten7.1g
Vezels17.9g

Voorzorgen

Onze hennepproducten worden uitgebreid getest en volgen alle relevante lokale en Europese wetgevingen. De hennepzaadjes die we gebruiken zijn uiteraard vrij van THC en hebben geen psychoactieve werking.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een omgeving waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar