Hamameliswater bio

Hamameliswater bio

Hamameliswater bio Toverhazelaar

  • Verzachtend en zuiverend
  • Voor de geprikkelde huid
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw

Verzachtend en zuiverend hamameliswater

Dit hamameliswater of toverhazelaarhydrolaat is ideaal voor de verzorging van de geprikkelde huid. Het werkt verzachtend bij o.a. insectenbeten, zonnebrand of na het scheren. Daarnaast kan je hamameliswater ook gebruiken om een gemengde en vette huid te zuiveren en versterken.

Biologisch hamameliswater van Ladrome

Dit natuurlijke hamamelishydrolaat van Ladrome is biologisch en dus vrij van pesticiden, herbiciden, kunstmatige aroma's en andere vervuilende additieven.

Wat is een hydrolaat?

Hydrolaten ontstaan als bijproduct tijdens de stoomdestillatie van etherische oliën uit planten. We geleiden hete stoom doorheen plantendelen om de etherische olie te onttrekken. Wanneer deze stoom afkoelt krijg je destillatiewater waarop de etherische olie drijft. De etherische olie wordt afgeroomd. Het destillatiewater bevat wateroplosbare (hydrofiele) plantendelen en een heel klein percentage etherische olie. Hierdoor heeft het water nog wel de kenmerkende geur van de plant, maar is het minder sterk. Je kan een hydrolaat dan ook rechtstreeks op de huid gebruiken, in tegenstelling tot etherische olie.

Gebruik van hamameliswater

Gebruik dit hamameliswater als lotion. Of breng aan met een compres op bv. insectenbeten en zonnebrand. Je kan hamameliswater ook rechtstreeks op het gelaat en de hals verstuiven als reinigende spray.

Samenstelling

Hamamelis virginiana water, benzylalcohol, dehydroazijnzuur.

Bewaring en houdbaarheid

Hamameliswater bio is minstens houdbaar tot 30-07-2023 (0.2l). Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar