Guajillo chilipeper stukjes

Guajillo chilipeper stukjes

Guajillo chilipeper stukjes

  • Mild-hete stukjes
  • Populairste chili in Mexico
  • Dieprode kleur
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

De populairste chili’s van Mexico.

Deze mild-hete Guajillo chilipepers behoren tot de meestpopulaire en meest gebruikte chili variëteiten in de Mexicaanse keuken. De soort is afkomstig uit de Mexicaanse staat Zacatecas, maar wordt nu over heel Mexico gewaardeerd, en ook veel gebruikt in de Tex-Mex keuken.

De variëteit van deze chilipepers heet eigenlijk Mirasol. Pas als de chilipepers gedroogd zijn, worden ze guajillo genoemd, wat vertaald kan worden als "grote peul”. Deze chilli’s kunnen dan ook wel tot 15 cm grote vruchten uitgroeien.

Pure zongedroogde chili’ zonder toevoegingen

Onze guajillo chilipeper stukjes zijn zongedroogd en bevatten geen bewaarmiddelen, toegevoegde aroma’s of andere toevoegingen. Het is een puur product en dat proef je meteen.

Krik je gerechten op met pittige chilistukjes

Deze gedroogde guajillo chilipepers snijden we tot mild-hete stukjes, die je eenvoudig kan gebruiken in je gerechten. Ze zijn dieprood van kleur en hebben een sterk bessenaroma met een vleugje dennen, sparren en toets van groene thee. Ze geven een natuurlijke pit aan je gerecht én zorgen voor een mooie afwerking. Lekker in chilisaus of authentieke chili con carne,of… sin carne.

Guajillo chilipeper stukjes gebruiken

De zeer mild-hete Guajillo chili is veelzijdig en past perfect bij allerlei soorten vleesgerechten en licht gevogelte. Sauzen, salsa's, dips en marinades geven deze heerlijke chili-variant een heel speciaal tintje.

Samenstelling

100% natuurlijk guajillo chilipepers, zonder enige toevoeging.

Bewaring en houdbaarheid

Guajillo chilipeper stukjes is minstens houdbaar tot 01-02-2023 (70g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar