Knoflookschijfjes

Knoflookschijfjes

Knoflookschijfjes Allium sativum

  • Zachte looksmaak
  • Lekkere crunch
  • Handig te gebruiken
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Handige gedroogde knoflookschijfjes

Deze gedroogde knoflookschijfjes zijn een handig alternatief voor verse look. Je kan de schijfjes rechtstreeks aan gerechten toevoegen. Geen gedoe met het pellen en fijnsnijden van verse lookteentjes. Gedroogde knoflook is ook langer houdbaar dan verse look.

Deze knoflookschijfjes hebben een zachte looksmaak, zonder te overheersen. Dankzij hun grove textuur, zorgen ze ook voor een lekkere bite. De lookschijfjes zijn volledig natuurlijk en vrij van toevoegingen.

Gebruik

Gebruik gedroogde knoflookschijfjes in gerechten die wat langer moeten koken. Zo krijgen de lookschijfjes de tijd om zacht te worden en hun smaak vrij te geven. Voeg toe aan soepen, sauzen, gravy's, stoverijen,... Je kan de knoflookschijfjes ook zo over salades, rauwkost, groenten,... sprenkelen voor een lekkere crunch.

Samenstelling

Gedroogde knoflookschijfjes. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Knoflookschijfjes is minstens houdbaar tot 30-01-2023 (50g), 30-12-2022 (150g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar