Notenmix met pinda's geroosterd

Notenmix met pinda's geroosterd

Notenmix met pinda's geroosterd

  • Drooggeroosterd
  • Zonder zout of vet
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

De lekkerste noten bij elkaar

Deze geroosterde notenmix is een knapperige mengeling van 5 verschillende soorten drooggeroosterde noten: pindanoten, amandelen, cashewnoten, pecannoten en hazelnoten. Door de noten te roosteren krijgen ze een intensere smaak en knapperigere textuur dan de onbewerkte noten. 

Deze notenmix is enorm populair bij tieners in de groei en studenten tijdens de blok. Deze geroosterde notenmix, samen met zijn variant zonder pinda's, is bij de jeugd zelfs nog populairder dan zijn ongeroosterde variant. Jongeren zijn er dol op, hun hersenen ook.

Uniek: drooggeroosterde mix van noten en pinda's

Speciaal voor jou laten wij onze noten met pinda's droog roosteren. Hierdoor heb je krokante noten zonder het gebruik van vetstoffen. Dit in tegenstelling tot de 'gebrande' noten die gefrituurd zijn en dus extra, slechte vetten bevatten. Geniet dus van een heerlijk krokante notenmengeling, zonder toevoegingen.

Drooggeroosterde notenmix met pinda's gebruiken

Deze notenmix natuur is een voedzame snack voor elk moment van de dag. Heerlijk om tussendoor op te knabbelen, 's avonds bij een kopje thee, tijdens het studeren of tijdens het werk. Je kan ook een handje notenmix toevoegen aan salades of kaasschotels voor een krokante toets.

Samenstelling

Pindanoten, amandelen, cashewnoten, pecannoten en hazelnoten. Drooggeroosterd, zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Notenmix met pinda's geroosterd is minstens houdbaar tot 04-08-2022 (300g), 04-08-2022 (900g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Notenmix met pinda's geroosterd

Voedingswaarde per 100g
Energie2672 kJ
Energie638 kcal
Koolhydraten15.5g
waarvan suikers4.4g
Eiwitten19.4g
Vetten57.2g
Verzadigde vetten6.1g
Vezels8.6g
Natrium8mg

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: noten, pinda. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar