Chlorella poeder bio

Chlorella poeder bio

Chlorella poeder bio

  • Met hoogste opneembaarheid
  • Met gebroken celwand
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Chlorella met hoogste opneembaarheid

Omdat je enkel de actieve stoffen in deze alg kan opnemen van chlorella met gebroken celwand, is het belangrijk om steeds de juiste chlorella te gebruiken.

Chlorella is een ééncellige alg. Dat ene celletje is super sterk. Het heeft een dikke celwand met 3 verschillende lagen. Hierdoor kan je het niet zomaar verteren. Daarvoor moet de celwand eerst gebroken worden. Ons chlorellapoeder wordt gemaakt van chlorella met een gebroken celwand.

Dat gebeurt met een uniek maalproces waardoor de voedingswaarde optimaal behouden blijft. Zo krijg je dus chlorellapoeder waarvan je lichaam de actieve stoffen in de alg kan opnemen.

Ons chlorellapoeder is 100% puur en natuurlijk, zonder toegevoegde stoffen of additieven. Het is geteeld zonder pesticiden of herbiciden.

Volwaardige natuurlijke voedingsbron

Chlorella is één van de meest volwaardige voedingsbronnen op aarde. De zoetwateralg chlorella bevat alle essentiële aminozuren en is rijk aan chlorofyl, vitamines en mineralen. Door haar rijkdom aan deze essentiële bouwstoffen is chlorella een bijzonder gezonde aanvulling op de dagelijkse voeding.

De meest zuivere en gecontroleerde kwaliteit

Onze chlorella wordt geteeld in vers water op een zuiver en geïsoleerd eiland. Elk lot wordt uitvoerig gecontroleerd op zware metalen, straling en andere potentiële risico's. Daardoor kunnen we een zuiver product aanbieden dat vrij is van onzuiverheden. Dit is, zeker voor een product zoals chlorella, heel belangrijk.

Chlorella voor sporters en studenten

Combineer chlorella met sportvoeding en sportdranken. Zo kan je tijdens een intensieve training onmiddellijk een heleboel gezonde voedingsstoffen opnemen.

Ook voor studenten tijdens de examenperiode biedt chlorella een extra boost.

Chlorella poeder gebruiken

Voeg een eetlepel chlorellapoeder toe aan je yoghurt met fruit of vruchten. Of meng een eetlepel chlorellapoeder met olijfolie als smeer voor je boterham. Beleg daarna je boterham nog met groenten of salade.

Chlorella is een gezonde toevoeging bij een dipper met bijvoorbeeld platte kaas of een extra ingrediënt bij een zelfgemaakte pesto met bijvoorbeeld basilicum.

Voeg een eetlepel chlorellapoeder toe aan aardappelpuree of spinaziepuree. Zo krijg je nog gezondere groene aardappelen.

Chlorella past ook in allerlei smoothies en sapjes.

Gebruik tot 10g per dag.

Samenstelling

Gemalen chlorella. Biologisch, 100% natuurlijk en zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Chlorella poeder bio is minstens houdbaar tot 19-02-2024 (80g), 19-02-2024 (200g), 19-02-2024 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Chlorella poeder bio

Voedingswaarde per 100g
Energie1686 kJ
Energie402 kcal
Koolhydraten5.22g
waarvan suikers1.21g
Eiwitten59.1g
Vetten13.4g
Verzadigde vetten0.95g
Vezels12.08g
Natrium52mg

Voorzorgen

Chlorellapoeder maakt vlekken op kledij en stoffen.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

Recepten

Chlorella saladedressing

Meng 150ml olijfolie, 4 el hennepzaad olie, 1 tl appelazijn, 1 tl chlorellapoeder, 2 teentjes geplette look, snuf Himalaya zout en een beetje vers citroensap.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar