Appelazijn

Appelazijn

Appelazijn

  • Ongefilterd en rauw
  • Met de moeder
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Ongefilterde biologische appelazijn

Onze appelazijn is gemaakt van biologisch geteelde appelen. We verwarmen of pasteuriseren onze azijn niet. Onze onbewerkte en ongefilterde appelazijn is dan ook 100% zuiver en natuurlijk.

Met de moeder van de azijn

Het ongefilterd geperste sap van deze appelen fermenteert heel natuurlijk. In dat proces ontstaan kleine vlokjes die zich op de bodem van de flessen afzet. Die droesem staat bekend als "de moeder van de azijn". Het zit vol gezonde enzymen, vitamines en foliumzuur. Dàt zorgt er voor dat onze appelazijn een van de krachtigste versterkende drankjes is.

Een breed-gezond product

De natuurlijk enzymen vormen de basis van de gezonde werking van onze appelazijn. Appelazijn werd al van in de oudheid gebruikt om lichaam te detoxen en een natuurlijk evenwicht te bereiken.

Maar ook gewoon heel lekker

Als dressing zal je déze appelazijn niet vinden tussen de sladressings in de supermarkt. Want de gezondheidskracht zit enkel in biologische appelzazijn "met de moeder". Maar los daarvan : het is echt ook wel gewoon een heerlijke azijn voor op je slaatjes.

Samenstelling

Onbewerkt en ongefilterd appelazijn uit biologische teelt. 100% natuurlijk en zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Appelazijn is minstens houdbaar tot 11-09-2022 (0.5l). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar