Zweedse kruiden zonder kamfer

Zweedse kruiden zonder kamfer

Zweedse kruiden zonder kamfer

  • Zuivert het organisme
  • Authentieke samenstelling van Maria Treben
  • Om zelf het Zweeds kruidenbitter te maken
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Zuivere kwaliteit

Met deze Zweedse kruiden kan je het traditionele Zweedse kruidenbitter van Maria Treben maken, maar dan zonder kamfer. Onze Zweedse kruiden zonder kamfer zijn een combinatie van kwalitatieve kruiden getest naar farmaceutische normen om zo de sterkste werking te garanderen.

Traditionele mengeling zonder kamfer

De Zweedse kruiden zonder kamfer zijn een kruidenmengeling van Maria Treben. Met deze Zweedse kruiden maak je zelf het Zweedse kruidenbitter. De Zweedse kruiden bevatten traditioneel kamfer. Dit sterk geurend kruid is erg krachtig, maar kan soms allergische reacties geven. Daarom zijn er ook Zweedse kruiden beschikbaar zonder kamfer.

De kracht van Zweedse kruiden zonder kamfer

Het Zweedse kruidenbitter is krachtig doordat het ons lichaam ondersteunt bij het zuiveren van afvalstoffen. Deze afvalstoffen komen ons lichaam binnen via voeding en vervuiling en via onze eigen stofwisseling. Afvalstoffen kunnen zich opstapelen en een gezonde lichaamswerking verstoren. Het Zweedse kruidenbitter zonder kamfer ondersteunt de reinigende werking van het lichaam.

Zweedse kruiden: bitter ter bevordering van een gezonde spijsvertering

Het Zweedse kruidenbitter heeft van nature een bittere smaak doordat het rijk is aan bitterstoffen. Deze bitterstoffen bevorderen de afscheiding van enzymen door de spijsvertering. Als je niet van de bittere smaak houdt, kan je het Zweedse kruidenbitter oplossen in vruchtensap of jus d'orange.

Gebruik van Zweedse kruiden zonder kamfer

Zweeds kruidenbitter zonder kamfer zelf maken

Voeg de inhoud van een zakje (90g) bij anderhalve liter jenever of brandewijn van tenminste 38%. Schud deze flessen enkele malen per dag gedurende 2 tot 6 weken. Filter het Zweedse kruidenbitter (bv. door een koffiefilter gieten) en vul het in een fles.

Zweeds kruidenbitter zonder kamfer inwendig gebruiken

Los 2 theelepels kruidenbitter in een kop kruidenthee of een glas water of vruchtensap.

Zweeds kruidenbitter zonder kamfer uitwendig gebruiken

Doordrenk een watje met het Zweedse kruidenbitter en leg het op de pijnlijke plaats. Leg er een verband of doek omheen en laat ong. 4 uur inwerken.

Samenstelling

De Zweedse kruiden zijn samengesteld volgens het traditionele recept van Maria Treben en bevatten volgende kruiden:
Saffraan, Myrrhe, Zilverdistel, Alsem, Senneblad, Manna, Engelwortel, Venetiaanse theriak, Rabarberwortel, Zedoarewortel.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

De Zweedse kruiden zijn een historische kruidenmengeling uit de volksgeneeskunde. Ze zijn niet geschikt om te gebruiken in de keuken.

Bij uitwendig gebruik

Voor het gebruik met zweedse kruiden kan je de huid eerst met goudsbloemzalf insmeren. Zonder goudsbloemzalf als beschermlaag kan het zweeds kruidenbitter te sterk reageren op een gevoelige huid en kan deze gaan irriteren.

Je kan ook de Zweedse kruidenbalsem gebruiken.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar