Zwarte thee Kenya

Zwarte thee Kenya

Zwarte thee Kenya Camellia sinensis

  • Sterke, licht bloemige smaak
  • Exclusief
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zeldzame zwarte thee uit Kenya

Deze mooie zwarte thee uit Afrika is een absolute zeldzaamheid geworden. De export van zwarte thee wordt overheerst door een lage kwaliteit van thee in builtjes. Alleen de hoogland plantages als Kaproret, Saramek en Chemase in het district Kericho in Kenya telen nog kruisingen van de kwaliteitsvolle Chinese struiken. De vraag is echter veel groter dan het kleine aanbod. Dankzij onze langdurige en positieve relaties zijn wij toch steeds in staat om de beste kwaliteit te garanderen.

Sterke zwarte thee met bloemige smaak

De Kenya zwarte thee uit de Kaproret plantage heeft opvallende, goudbruine bladpunten met een glanzende oranje tip. De vulkanische bodem en het tropische klimaat in Kenya zorgen voor een sterke, licht bloemige smaak. Hierdoor wordt deze Kenya thee soms wel eens verward met de Chinese Yunnan thee.

Gebruik

2 tl voor 1,75 dl water (op 100°C). Laat de thee 2 minuten trekken.

Samenstelling

Zuivere zwarte thee uit Kenya.

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte thee Kenya is minstens houdbaar tot 13-08-2023 (70g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar