Zwarte thee Kenya in theezakjes

Zwarte thee Kenya in theezakjes

Zwarte thee Kenya in theezakjes

  • Sterke smaak
  • In handige theezakjes
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Bijzonder mooie, sterke zwarte thee met bloemige smaak

Deze mooie zwarte thee uit Afrika is een absolute zeldzaamheid geworden. Alleen de hoogland plantages als Kaproret, Saramek en Chemase in het district Kericho in Kenya telen nog kruisingen van de kwaliteitsvolle Chinese struiken. 

De Kenya zwarte thee heeft opvallende, goudbruine bladpunten met een glanzend oranje tip. De smaak is sterk en licht bloemig. 

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar. Geen plastic meer in je kop, minder plastic in het milieu.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze zwarte thee Kenya in theezakjes is precies dezelfde als onze losse thee. Dus onze thee in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Géén plastic meer in je thee!

Alle theezakjes zien er dan wel onschuldig uit, maar vrijwel allemaal  bevatten ze plastic. Onze theebuiltjes bestaan daarentegen uit 100% natuurlijke vezels. Die zijn gemaakt van maiszetmeel, afkomstig van GMO-vrije mais. Je gebruikt ze zoals elk ander builtje voordien, maar gelukkig is er geen plastic meer in je kop.

Samenstelling

Zwarte thee Kenya van de hoogste kwaliteit, zonder toevoegingen. In theezakjes van composteerbare PLA zonder plastic.

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte thee Kenya in theezakjes is minstens houdbaar tot 09-07-2022 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar