Zwarte thee Darjeeling Inbetween in theezakjes

Zwarte thee Darjeeling Inbetween in theezakjes

Zwarte thee Darjeeling Inbetween in theezakjes

  • Inbetween FTGFOP1 thee
  • Delicaat, bloemig aroma
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Delicate kwaliteitsthee met geurig aroma

Deze delicate, fijne thee komt van een kleine theeplantage in Darjeeling, gelegen tussen 915m en 1375m hoogte. De Jungpana plantage zorgt al tientallen jaren voor mooie, verzorgde kwaliteitsthee met een bijzonder, wat bloemig geurend aroma. De smaak van Darjeeling thee is sterk afhankelijk van de oogsttijd. Deze inbetween Darjeeling thee wordt geoogst tussen de eerste en de tweede flush, rond mei-juni. Perfecte thee voor een mooie zondagmiddag.

Topkwaliteit: FTGFOP1 kwaliteit

De kwaliteit van losse thee wordt vaak aangeduid met een afkorting. Onze zwarte thee Darjeeling Jungpana is een FTGFOP1-thee: Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe van de eerste kwaliteit. Dit is een van de hoogst mogelijke kwaliteiten en wijst op hele, jonge theeblaadjes met lichte uiteinden.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze Zwarte thee Darjeeling Jungpana Inbetween in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze zwarte thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Zwarte thee Darjeeling Jungpana Inbetween in theezakjes gebruiken

Laat 2-4 minuten trekken in kokend water.

Samenstelling

100% natuurlijke zwarte thee van de Jungpana theeplantage uit Darjeeling, India. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte thee Darjeeling Inbetween in theezakjes is minstens houdbaar tot 18-06-2023 (30g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar