Zwarte thee Ceylon in theezakjes

Zwarte thee Ceylon in theezakjes

Zwarte thee Ceylon in theezakjes

  • Aromatisch en mild aroma
  • Lang, stevig theeblad
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Aromatische en toch milde thee uit Sri Lanka

Thee uit Sri Lanka is erg divers en uiteenlopend. Er zijn 3 grote thee producerende districten in centraal Sri Lanka met elk hun eigenheid: sterke thee uit UVA, wat meer verfijnde thee uit Dimbula en erg aromatische thee uit de bergen in het Nuwara Eliya district.

Deze zwarte Ceylon Pettiagalla thee is een van populairste thees uit Ceylon. De combinatie van de typische fijne, milde smaak van thee uit het Dimbula teeltgebied van Sri Lanka, is hier gecombineerd met een duidelijk en kruidig aroma.

Uitstekende OP kwaliteit

De kwaliteit van losse thee wordt vaak aangeduid met een afkorting. Onze zwarte thee Ceylon Pettiagalla is een OP of Orange Pekoe thee. Deze goede theekwaliteit heeft een lang, stevig theeblad zonder witte uiteinden.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze zwarte thee Ceylon in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze zwarte thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Zwarte thee Ceylon theezakjes gebruiken

Laat 3-5 minuten trekken in heet water.

Samenstelling

100% natuurlijke zwarte thee van de Pettiagalla theeplantage uit het Dimbula district, Sri Lanka. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte thee Ceylon in theezakjes is minstens houdbaar tot 29-01-2023 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar