Zwarte thee Assam Harmutty in theezakjes

Zwarte thee Assam Harmutty in theezakjes

Zwarte thee Assam Harmutty in theezakjes

  • Jonge theeblaadjes
  • Krachtig en gebalanceerd
  • Uit Assam, India
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Mooi gebalanceerde zwarte thee uit Assam

Geniet van deze volle, mooi gebalanceerde zwarte Assam thee met een kruidig karakter. De mooie regelmatig gevormde theeblaadjes zijn bruin met veel lichte puntjes. Deze Assam thee is afkomstig van de Harmutty theeplantage die al sinds 1870 bijzondere goede kwaliteiten losse zwarte Assam thee levert.

Krachtige thee van Assam, India

Deze thee wordt geteeld op de steile bergen rond de brede Brahmaputra rivier. Assam thee is over het algemeen sterke, kruidige thee die veel wordt gebruikt als krachtige basis voor theemelanges. Assam thee kan ook gebruikt worden met kalkrijk water.

Topkwaliteit SFTGFOP1

De kwaliteit van losse thee wordt vaak aangeduid met een afkorting. Onze zwarte thee Assam Harmutty is een SFTGFOP1-thee: Super Finest Tippy Golden Flowery Orange Pekoe van de eerste kwaliteit. Dit is de hoogst mogelijke kwaliteit en wijst op hele, jonge theeblaadjes met lichte uiteinden.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

OnzeZwarte thee Assam Harmutty in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze zwarte thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Zwarte thee Assam Harmutty in theezakjes gebruiken

Laat 2 minuten trekken in een kop kokend water.

Samenstelling

100% natuurlijke zwarte thee van de Harmutty theeplantage in Assam, India. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte thee Assam Harmutty in theezakjes is minstens houdbaar tot 08-09-2022 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar