Zwarte peper Sarawak

Zwarte peper Sarawak

Zwarte peper Sarawak

  • Met de hand geplukt
  • Uit Borneo
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zwarte peper uit de regenwouden in Borneo

In Sarawak, aan de rand van de regenwouden op het eiland Borneo, hebben we deze robuust aromatische peper gevonden. In tegenstelling tot de meeste zwarte pepers - die om schaduw vragen -  staan de de struiken hier in de volle tropische zon. De oogst begint al vroeg op het seizoen, wanneer de bessen één voor één met de hand worden geplukt en in de zon gedroogd.

Uitbundig aroma

Daaraan verleent deze zwarte peper zijn kenmerkend uitbundige aroma, een complexe fruitige smaak, met een toets van hout en drop.  Een absolute vondst in het smakenpalet van zwarte pepers. Onze sarawak peperbolletjes zijn uiteraard 100% natuurlijk.

Sarawak peper gebruiken

Sarawak peper is niet enkel een uitstekende smaakmaker voor gegrild vlees, maar geeft ook een boost aan desserten met rood fruit en aan verse groentjes in de wok.

Samenstelling

Hele zwarte Sarawak peperbolletjes, 100% natuurlijk zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar