Zwarte peper Malabar

Zwarte peper Malabar

Zwarte peper Malabar Piper nigrum, Tijgerpeper

  • Warme scherpte
  • Complexe smaak en aroma
  • Uit beschermd natuurgebied
  • Handgeoogst en zongedroogd
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Complexe smaak met warme scherpte

Deze hele Malabar peperbollen hebben een warme scherpte en fris aroma, met zoete, houtachtige en geroosterde tonen. De complexe smaak en aangename pittigheid maken deze peper bijzonder veelzijdig en geschikt voor dagelijks gebruik.

Handgeoogste hele peperbollen uit beschermd natuurgebied

Onze zwarte Malabar peper komt uit de Zuid-Indische deelstaat Kerala, aan de Malabarkust of peperkust. Daar telen lokale boeren de peper in een beschermd natuurreservaat in de bergen, ver weg van alle beschaving. De peperbessen worden met de hand geoogst en natuurlijk gedroogd in de zon. Ze ondergaan verder geen bewerking. Onze hele Malabar peperbollen zijn middelgroot en kleiner dan Tellichery peper uit dezelfde regio.

Gebruik

Maal de Malabar peperbollen fijn in een vijzel of pepermolen voor gebruik. Malabar peper is lekker bij geroosterd vlees en vis, in sauzen en stoverijen, bij groenten zoals pompoen en wortelen. De warme, zoete smaak van Malabar peper combineert ook goed met fruit in desserts.

Samenstelling

Hele zwarte Malabar peperbollen. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte peper Malabar is minstens houdbaar tot 01-03-2024 (75g), 12-04-2024 (250g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar