Zwarte peper bio

Zwarte peper bio

Zwarte peper bio

  • Aromatische peperbollen
  • Extra zuivere kwaliteit
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Aromatische zwarte peperbollen

Zwarte peper komt van dezelfde plant als witte peper, maar is aromatischer en scherper van smaak. Deze zwarte peper wordt in India en Sri Lanka zongedroogd en daarna zorgvuldig gereinigd en verwerkt. Het resultaat is een smaakvolle biologische zwarte peper van topkwaliteit.

Zwarte peper van biologische teelt

Deze zwarte peperbollen zijn van biologische teelt volgens de Europese normen. Dus zonder chemische meststoffen, en zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Daardoor garanderen we extra zuivere kwaliteit. Ze zijn 100% natuurlijk, zonder additieven, of bewaarmiddelen. 

Zwarte peper in de keuken

Biologische zwarte peper kan in bijna elk gerecht worden gebruikt. Meestal wordt zwarte peper in hartige gerechten gebruikt, maar geeft  ook een pittige toets in sommige zoete lekkernijen. Een snel en verrassend dessertje: verhit een handje aardbeien voor 2 minuten in een steelpannetje, serveer ze op een bord en werk af met slagroom, een bolletje ijs, een flinke scheut zwarte peper en een paar muntblaadjes. Smakelijk!

Samenstelling

Zwarte hele peper van biologische teelt, zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte peper bio is minstens houdbaar tot 14-07-2023 (120g), 14-07-2023 (300g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar