Zwarte Kampot peper

Zwarte Kampot peper

Zwarte Kampot peper

  • Met de hand geoogst
  • Kostbaar aroma
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Peper met liefde verbouwd

Het beheren van een peper plantage is vergelijkbaar met het beheren van wijngaarden. Zoals je bij wijn spreekt over goede druiven, spreken we hier over pepers van uitmuntende kwaliteit, verbouwd door de lokale bevolking.

Kampot peper uit Cambodja

In Cambodja is het een traditie om het verbouwen van peper door te geven van generatie op generatie. De peperkorrels worden met de hand geoogst volgens traditionele methodes. Na het drogen krijgt deze peper zijn kostbaar aroma.

Onze importeur koopt de kampot peper rechtstreeks bij de boeren. Hij kent de streek en controleert ook zelf ter plaatse de kwaliteit. Op die manier kunnen we je een optimale kwaliteit garanderen.

Gebruik van Zwarte Kampot peper

Maal de korrels fijn met een pepermolen of vijzel vlak voor de bereiding van je gerechten. Dit zorgt ervoor dat de korrels hun authentieke smaak zullen vrijgeven.

Samenstelling

Ingrediënten: zwarte kampot peper

Bewaring en houdbaarheid

Zwarte Kampot peper is minstens houdbaar tot 01-08-2023 (100g), 01-08-2023 (250g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar