Zwart psylliumzaad

Zwart psylliumzaad

Zwart psylliumzaad Vlozaad

  • Extra kleine zaadjes
  • Groot zwelvermogen
  • 100% natuurlijk en zonder additieven
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée

Zwart psylliumzaad van farmaceutische kwaliteit

Onze zwarte psylliumzaadjes zijn van farmaceutische kwaliteit. Ze zijn getest op actieve inhoudstoffen, waardoor wij een optimale kwaliteit kunnen garanderen. Dit psylliumzaad is 100% zuiver en vrij van toevoegingen. Zwart psylliumzaad is van nature kleiner dan het lichte psylliumzaad. De werking is dezelfde.

Het oog wil ook wat

Deze zwarte psylliumzaadjes zijn gelijkwaardig aan de bruine psylliumzaden, maar krijgen soms de voorkeur door hun mooie, glanzend zwarte kleur. Ze ogen mooi en door hun kleine formaat zijn ze voor bepaalde gebruiken meer geliefd. 

Verschil tussen vlozaad en vlozaadvezels

Psylliumzaad of vlozaad zijn de hele zaden. Een zelfde hoeveelheid psylliumhusk of vlozaadvezels bevat 3 maal zoveel vezels dan het psylliumzaad zelf. Van psylliumzaad heb je dus meer nodig voor hetzelfde resultaat. Toch vinden sommige mensen vlozaad handiger om te gebruiken. Het geeft een minder slijmerig gevoel in je mond dan het psylliumhusk.

Zwart psylliumzaad gebruiken

Gebruik maximum 2 eetlepels per dag met 2 glazen water, vruchtensap, soep of een andere vloeistof. Een theelepel is vaak al voldoende. Je kan vlozaad ook verwerken in brood, yoghurt, muesli en rijstpap.

Zorg steeds dat je voldoende drinkt bij het gebruik van psyllium door de hoge vochtopname van de zaden.

Psylliumzaad wordt ook vaak gebruikt bij zandkuur voor paarden.

Samenstelling

Zuiver zwart vlozaad of psylliumzaad. Zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Zwart psylliumzaad is minstens houdbaar tot 17-07-2023 (250g), 12-12-2023 (750g), 17-07-2023 (2kg). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar