Zuiveringskruiden voor Paarden

Zuiveringskruiden voor Paarden

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Zuiveringskruiden voor Paarden

  • Optimale conditie
  • Lichaamszuivering

Samenstelling

Betula pendula (Ruwe berk, blad)

Berkenblad (Betula pendula) is rijk aan flavenoïden die de filterende functie van de nieren stimuleren en zo de verwijdering van stofwisselingsgiften en overmatig vocht ondersteunen.

Cynara scolymus (Artisjok, blad)

Het blad van artisjok (Cynara scolymus) heeft dankzij zijn bitterstoffen een galvormende en galdrijvende werking, waardoor de algemeen de leverfunctie wordt gestimuleerd.

Silybum marianum (Mariadistel, vrucht)

Mariadistel (Silybum marianum) is een zeer belangrijke leverontgifter. Dankzij silymarine, een complex van flavonolignanen, worden de levercellen beschermd tegen alle mogelijke toxische, lichaamsvreemde stoffen uit milieu (zware metalen, herbiciden, pesticiden), geneesmiddelen en voeding. Er is zelfs een regenererend vermogen op de levercellen. Door de ontgiftende en anti-oxiderende eigenschappen wordt de leverfunctie algemeen bevorderd.

Taraxacum officinale (Paardebloem, wortel en kruid)

Van paardebloem (Taraxacum officinale) heeft het blad, dankzij zijn kaliumzouten, vooral urinedrijvende eigenschappen, waardoor de lichaamsreiniging en vochtafdrijving wordt bevorderd. De wortel daarentegen is rijk aan bitterstoffen, die de spijsvertering bevorderen, de galaanmaak en dus de leverwerking stimuleren.

Urtica dioica (Grote brandnetel, kruid)

Grote brandnetel (Urtica dioica) is gekend als een bloedzuiverende plant : ze bevordert ondermeer het verwijderen van urinezuren uit de weefsels en stimuleert de uitscheiding van gifstoffen via de nieren.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar