Zoutsteen op hout

Zoutsteen op hout

Zoutsteen op hout

  • Voor een subtiel zoute smaak
  • Om gerechten warm of koel te houden
  • Mooie en handige presentatie op hout
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Himalaya Zoutsteen op hout

Deze mooie zoutsteen uit het Himalaya-gebergte gebruik je om je gerechten lichtjes zout te bereiden. De zoutsteen is geschikt voor barbecue, oven of gasvuur. De steen is ideaal om vis te bereiden op de barbecue, maar je gebruikt de steen ook aan tafel, bijvoorbeeld als alternatief voor een steengrill. Zo kan je gezellig bijkletsen en aperitieven met je gasten terwijl ze kiezen hoe gaar ze hun vis, vlees of groentjes wensen. De steen houdt temperaturen lang vast en is daarom bijzonder geschikt om je gerechten warm of koel te houden tijdens het tafelen. Bovendien geeft de steen een originele toets aan de presentatie van jouw gerechten. Om de presentatie nog makkelijker en origineler te maken, is deze zoutsteen voorzien van een prachtig, traditioneel Aziatisch, houten onderstel. De steen is vaatwasbestendig en beschikbaar in 2 grootten: 10 x 20 cm of 20 x 30 cm.

Gaar je vis, vlees of groenten terwijl de steen heet wordt of wacht hiermee tot hij reeds heet is. Warm de steen op in de oven om gerechten warm te houden. Of koel de steen kort in de diepvriezer om carpaccio, koud voorgerecht of dessert te serveren. Leg de zoutsteen in het houten onderstel voor een extra handige en originele presentatie.

Samenstelling

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: zout. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar