Zonnebloemhoning

Zonnebloemhoning

Zonnebloemhoning

  • Zachte smaak
  • Gele, romige vaste honing
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Zachte honing van de hoogste kwaliteit

Onze Europese zonnebloemhoning is een natuurzuivere, vaste honing. Deze honing bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. De zonnebloemhoning van Pit&Pit voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. De kwaliteit van deze honing is dus verzekerd.

Kruidig aroma

Onze gele zonnebloemhoning is mild en licht van smaak en zorgt voor een kruidig aroma. Het is een vaste honing met een romige textuur. Deze tafelhoning is erg geschikt om koekjes en nougat te bereiden.

Samenstelling

100% natuurzuivere honing zonder additieven uit Spanje of Hongarije. Onze honing wordt gecontroleerd zodat we er 100% zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen.

Bewaring en houdbaarheid

Zonnebloemhoning is minstens houdbaar tot 08-12-2022 (500g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Zonnebloemhoning

Voedingswaarde per 100g

Voorzorgen

Natuurlijke kwaliteitshoning gaat na enige tijd kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. De ene soort doet dat wat sneller dan de andere. Kristallisatie is volkomen normaal en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de honing. Gekristalliseerde honing kan gemakkelijk weer vloeibaar worden gemaakt door de honingpot in handwarm water te zetten of door de honingpot enkele dagen op de verwarming te zetten.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

Aanverwante Producten

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar