Zomerhoning

Zomerhoning

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Europese zomerhoning

  • Uit België
  • Gemaakt van zomerbloemen
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Heerlijke honing gemaakt van West-Europese bloemen in de zomer

Deze heerlijk zachte zomerhoning is samengesteld uit verschillende West-Europese honingsoorten en bezit de beste eigenschappen. Het is een perfecte combinatie van de perfecte smaak en een uitzonderlijk aroma. Hij bevat geen suikerkristallen en smelt op je tong. Hierdoor is deze honing ook erg populair bij kinderen.

Smakelijke honing van topkwaliteit

De zomerhoning is natuurzuiver. Deze honing bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. De zomerhoning van Pit&Pit; voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. De kwaliteit van deze honing is dus verzekerd.

Samenstelling

100% natuurzuivere honing zonder additieven.

De bijen van deze honing worden niet bijgevoederd. Onze honing wordt gecontroleerd zodat we er 100% zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Zomerhoning

Voedingswaarde per 100g

Voorzorgen

Kwaliteitshoning gaat na enige tijd kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. De ene soort doet dat wat sneller dan de andere. Kristallisatie is volkomen normaal en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de honing. Gekristalliseerde honing kan gemakkelijk weer vloeibaar worden gemaakt door de honingpot in handwarm water te zetten of door de honingpot enkele dagen op de verwarming te zetten.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar