Zalmolie

Zalmolie

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Biologische zalmolie rijk aan omega 3

  • Rijk aan omega 3
  • Goed voor hersenfunctie
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Gezonde voordelen van onze zalmolie

  • DHA houdt de normale hersenfunctie in stand.
  • DHA houdt het gezichtsvermogen in stand.
  • EPA en DHA dragen bij tot de werking van het hart. Dit gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA.

Biologische zalmolie met respect voor dieren, milieu en consument

POLARIS biologische zalmolie wordt vervaardigd volgens zeer strikte richtlijnen in overeenstemming met de Europese regelgeving (EU) nr. 710/2009 teneinde op een natuurlijke manier een olie met een laag gehalte aan verontreinigingen en rijk aan Omega-3 vetzuren te verkrijgen. De zalm wordt gevoed met voedsel dat geschikt is voor hun gezondheid naargelang hun voedingsbehoeften en met een lage impact op het milieu. De landbouwomstandigheden respecteren het dierenwelzijn: voldoende leefruimte (maximale visdichtheid van 10 kg / m3 in kooien in open zee) en een goede waterkwaliteit. De POLARIS biologische zalmolie op deze manier geproduceerd is een hoogwaardig ingrediënt dat het welzijn van de dieren, het milieu en de consument respecteert. Het resultaat is een zuivere, ontgeurde en gestabiliseerde, gecertificeerd biologische zalmolie rijk aan Omega-3 met het Qualitysilver® label.

Gebruik van Zalmolie

2 capsules per dag.

Samenstelling

60 capsules van 725 mg.

Samenstelling per 2 caps: Qualitysilver® zalmolie BIO: 1000 mg, DHA: 40 mg, EPA: 35 mg.

Salmo salar (Qualitysilver® biologische zalmolie) 20 mg docosahexaeenzuur: 20 mg, eicosapentaeenzuur: 17,5 mg, natuurlijke antioxidanten: rozemarijnextract, tocoferolconcentraat. Capsule: visgelatine, glycerol, water. Afkomstig van de biologische landbouw.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. De aanbevolen dosis niet overschrijden. Koel en droog bewaren. Voor levensmiddelen die ten minste 40 mg DHA per 100 g en 100 kcal bevatten.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar