Yukatan honing

Yukatan honing

Yukatan honing Yucatanhoney

  • Tropisch en bloemig aroma
  • Minder vloeibaar
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Bijzonder tropisch en bloemig aroma

De donkergele Yukatan honing heeft een bijzonder tropisch en bloemig aroma. Het is een zeer fijne, medium sterke honingsoort. Deze honing is minder vloeibaar en wordt gewonnen uit de bossen vol met wilde margrieten op het schiereiland Yucatan in Mexico. Een echte lekkernij voor de honing liefhebber.

Tropische honing van topkwaliteit

Onze Yukatan honing is natuurzuiver. Deze honing bevat geen toevoegingen en is op een natuurlijke manier, zonder opwarming, verwerkt. De Yukatan honing van Pit&Pit voldoet aan onze hoge kwaliteitsnormen en is onderworpen aan een uitgebreide analyse. De kwaliteit van deze honing is dus verzekerd.

Samenstelling

100% natuurzuivere honing zonder additieven uit Mexico.

Onze honing wordt gecontroleerd zodat we er 100% zeker van zijn dat de bijen geen suiker bijgevoederd krijgen.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voorzorgen

Kwaliteitshoning gaat na enige tijd kristalliseren. Dit herken je aan een witte neerslag. De ene soort doet dat wat sneller dan de andere. Kristallisatie is volkomen normaal en doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de honing. Gekristalliseerde honing kan gemakkelijk weer vloeibaar worden gemaakt door de honingpot in handwarm water te zetten of door de honingpot enkele dagen op de verwarming te zetten.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar