Yoga kruidenthee in theezakjes

Yoga kruidenthee in theezakjes

Yoga kruidenthee in theezakjes

  • Ayurvedische thee
  • Pittige specerijen
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Gezonde Ayurvedische kruidenthee

Yoga thee is de klassieker onder de Ayurvedische theesoorten. Deze vitaliserende warme drank is ideaal voor koude dagen en prettig op elk moment. Het is een verwarmende, rustgevende en toch pittige thee.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar. 

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze Yoga kruidenthee in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze yoga thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Ayurvedische Yoga kruidenthee in theezakjes gebruiken

Laat 30 minuten trekken in een kop kokend water. Bedek het kopje.

Samenstelling

Kaneel, meidoornbloesem, gember, kruidnagel, zwarte peper, kardemom. 100% natuurlijk zonder toevoegingen. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Yoga kruidenthee in theezakjes is minstens houdbaar tot 12-04-2023 (40g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar