Xylitol

Xylitol

Xylitol Berkensuiker

  • Minder calorieën, maar zo zoet als suiker
  • Uitstekend voor bakproducten of desserts

Wat is xylitol?

Onze Xylitol is een natuurlijke suikervervanger afkomstig van duurzaam geteelde berken in Finland. Xylitol of berkensuiker is een ideale vervanger voor gewone, geraffineerde suiker want het bevat maar liefst 40% minder calorieën en smaakt toch net zo zoet. De korrel is iets grover dan die van suiker en klontert minder snel.

Gebruik van xylitol

Gebruik xylitol net zoals suiker, in dezelfde hoeveelheden. Gebruik maximum 9 à 12 g per persoon per dag.

Xylitol is makkelijk oplosbaar en bestendig tegen warme temperaturen. Gebruik xylitol om cakes en koekjes te bakken of om confituur, ijs, desserts en sauzen te maken.

Zuiver natuurlijke xylitol uit Finland

Onze Xylitol wordt op natuurlijke wijze gemaakt van duurzaam geteelde berken in Finland. De productie is volledig vrij van genetische manipulatie. De producent verbruikt minder water energie en stoot zo minder CO2 uit dan andere producenten.

Samenstelling

Zuiver natuurlijke suikervervanger gemaakt van duurzaam geteelde berken.

100% vrij van genetische manipulatie.

Bewaring en houdbaarheid

Xylitol is minstens houdbaar tot 28-06-2023 (175g), 06-08-2023 (450g), 06-08-2023 (1.35kg). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Xylitol

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar