Wortelsap met Aloë Vera bio

Wortelsap met Aloë Vera bio

Wortelsap met Aloë Vera bio

  • Zoete smaak
  • Met aloë vera
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Biologisch wortelsap

Ons wortelsap is een natuurlijk product gemaakt van wortelen van biologische teelt in Spanje. Na de oogst worden de wortelen meteen gewassen en meteen geconcentreerd door evaporisatie van het water op lage temperatuur, zodat er veel minder transport nodig is tijdens de productie. Bij het bottelen wordt het water weer toegevoegd in precies dezelfde hoeveelheid zodat het een perfect sap wordt.

Het biologisch wortelsap is gecertificeerd door een Europees erkende biologisch instantie. Hierdoor mag het product de naam "Biologisch gecertificeerd wortelsap" dragen.

Wortelsap met een scheutje Aloë Vera

De gezondheidsvoordelen van aloë Vera zijn algemeen bekend. Het sap van deze plant zit immers boordevol belangrijke voedingsstoffen, zoals aminozuren, magnesium, calcium en vitamines. Het woord ‘aloë’ is namelijk afgeleid van het Arabische woord ‘alloeh’, wat ‘bitter’ betekent en verwijst naar de bittere vloeistof die teruggevonden kan worden in de bladeren van de plant.

Precies omdat het pure sap zo diep-bitter is , is het in Zuid-Amerikaanse landen gebruikelijk om het toe te voegen aan fruitsap of wortelsap. Zeker bij het ontbijt en lunch. Zo wordt de pure aloë drinkbaar, en krijgt het sap een flinke boost aan gezonde eigenschappen. Wij voegen aan ons wortelsap 2% aloë vera sap van biologische teelt toe. 

Puur wortelsap met Aloë Vera, zonder ook maar enige toevoeging

Ons wortelsap met aloë vera is een zuiver en natuurlijk product zonder enige toevoeging. Er worden dus geen kleurstoffen, smaakstoffen, suiker, vitamines, zuurregelaars of bewaarmiddelen aan toegevoegd.

Samenstelling

Biologisch Wortelsap van biologisch wortelsapconcentraat, biologische aloë vera, zonder enige additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Wortelsap met Aloë Vera bio is minstens houdbaar tot 30-11-2023 (0.2l), 30-06-2024 (0.75l). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Wortelsap met Aloë Vera bio

Voedingswaarde per 100g
Energie187 kJ
Energie44 kcal
Koolhydraten10.6g
waarvan suikers8g
Eiwitten0.33g
Vezels1.33g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar