Witte peper Sarawak

Witte peper Sarawak

Witte peper Sarawak

  • Met de hand geplukt
  • Uit Borneo
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Een witte peper met een reputatie

Smaken verschillen, maar deze peper heeft wél de reputatie "de beste witte peper ter wereld" te zijn. Deze peperbollen zijn afkomstig van het eiland Borneo, aan de rand van diepe regenwouden in de streek Sarawak.

In tegenstelling tot zijn zwarte variant worden de bessen door de plaatselijke boeren laat op het seizoen met de hand geoogst. In de maanden augustus, september, wanneer de vruchten door en door rijp zijn.

Het geheim van een uniek karakter

Deze witte peper krijgt zijn uniek karakter omdat de bessen meteen na de pluk in jute zakken worden verzameld en vervolgens dagenlang in stromend water weken, zodat op die manier losweken van de bessen. De pure bessen worden tenslotte in de tropenzon te drogen gelegd. Door deze natuurlijke werkwijze, over de generaties doorgegeven, verkrijgen de Sarawak peperbollen op geheel natuurlijke manier hun unieke smaak.

Gebruik

Onze Sarawak peper heeft een lekker-scherpe smaak met een toets van drop, en dus uitstekend geschikt in rubs voor vlees en gevogelte. Geef ook je eiergerechten een accent met deze peperbollen, of probeer eens een draai van de pepermolen over een vers geitenkaasje.

Samenstelling

Hele witte peperbolletjes, 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Witte peper Sarawak is minstens houdbaar tot 05-11-2024 (100g), 05-11-2024 (300g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar