Witte peper bio

Witte peper bio

Witte peper bio

  • Verfijnde warme smaak
  • Extra zuivere kwaliteit
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Gemalen witte peper

De rijpe peperbessen worden na de oogst geweekt in water en  gedroogd in de zon, waardoor de buitenschil afvalt en de peperbol wit is. Deze peper heeft een milde, verfijnde en warme warme smaak. Ongemalen verliest de peper heel weinig smaak over de tijd.

witte peperbollen van biologische teelt

Deze witte peperbollen zijn van biologische teelt volgens de Europese normen. Dus zonder chemische meststoffen, en zonder gebruik van pesticiden en herbiciden. Daardoor garanderen we extra zuivere kwaliteit. Deze peper is 100% natuurlijk, zonder additieven, of bewaarmiddelen. Onze witte peper wordt verbouwd in Sri Lanka.

Gebruik

Deze biologische peper geeft een heerlijke smaak aan witte vis, zeevruchten, stoverijen en aardappelsoep. Ook lekker bij vlees, rijst, pasta, gestoomde groenten en in bechamelsaus.Je maalt de de peper met een molen, of voor nog een beter resultaat in een stenen vijzel.

Samenstelling

Witte hele peper van biologische teelt, zonder additieven.

Bewaring en houdbaarheid

Witte peper bio is minstens houdbaar tot 16-12-2023 (100g), 16-12-2023 (275g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar