Winterthee in theezakjes

Winterthee in theezakjes

Winterthee in theezakjes

  • Winterse, warme zwarte thee
  • Met sinaas en kaneel

Winterse zwarte thee met sinaasappel en kaneel

Onze traditionele winterthee is een zoete, winterse thee met kaneel en sinaasappel. De zwarte thee van Assam en Ceylon wordt aangevuld met sinaasappel en kaneel en afgewerkt met rozenblaadjes en amandelschijfjes.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers en kwaliteitsvol als losse thee

Onze winterthee in theezakjes is precies dezelfde als deze voor onze losse thee. Dus deze thee in handige theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theebuiltjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Winterthee in theezakjes gebruiken

Laat de thee enkele minuten trekken in heet water.

Samenstelling

Zwarte thee uit Assam en Ceylon, sinaasappel, kaneel, geschaafde amandelen, roos, natuurlijk aroma. In theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Winterthee in theezakjes is minstens houdbaar tot 16-12-2022 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar