Wie is Pit&Pit?

Een team met een droom

Onze droom is dat jij kan genieten van krachtige en smaakvolle voeding

Gezond genieten is ons motto!
Wij willen dat je steeds alle producten vindt die jij nodig hebt. Unieke kruiden, heerlijke smaken, boordevol werkzame stoffen... Voor elk wat wils! Ons doel is dat iedereen kan genieten van het leven, zowel door heerlijk smakende voeding en kruiden als door gezonde producten.

Maak kennis met ons

Verpakkers

Deze pittige verpakkers verpakken alle producten in de bekende Pit&Pit potten. Dit gebeurt in een hygiënische en gecontroleerde omgeving. Onze verpakkers krijgen een degelijke begeleiding. Alle producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole zodat de producten die je ontvangt proper en netjes verkpakt en van de beste kwaliteit zijn.

Magazijn medewerkers

In ons Pit&Pit magazijn wordt je bestelling deskundig ingepakt. Van hieruit vertrekt je bestelling via de post naar jou. Onze medewerkers werken in een professionele en ervaren omgeving.

Klantenservice

De klantenservice is 1 van de belangrijkste aspecten waarin jij centraal staat. Al deze medewerkers moeten aan verschillende criteria voldoen om hier te kunnen werken. Enkele van deze criteria zijn vriendelijkheid, correctheid en stiptheid. Maar de voornaamste voorwaarde waar al onze klantenservice medewerkers aan moeten voldoen is een glimlach tot achter hun oren en terug die je hoort aan de telefoon en leest in de mails!

Dorien

Dorien is bedrijfsleider van Pit&Pit. Met veel passie bouwt ze een sterke visie en strategie uit voor Pit&Pit. Dorien is mama van 3 vrolijke kids en houdt van lange wandeltochten.

Niels

Niels is de echtgenoot van Dorien. Hij zoekt over de hele wereld naar de lekkerste en krachtigste kruiden en voedingsmiddelen. Niels is helemaal weg van de geur van specerijen en staat dan ook vaak achter de kookpotten.

Nathaly

Nathaly is kwaliteitsverantwoordelijke. Zij gaat steeds voor een onberispelijke kwaliteit van alle producten en alle processen die hierbij horen zoals het maken van jouw pakketje. Zij kan enorm genieten van witte sneeuwvlaktes en de bijhorende après-ski.

Pit&Pit - hoe het begon

Pit&Pit begon als Gekruid.com met Niels en Dorien. Het is de grootste webwinkel in volwaardige voeding van België , Nederland en Duitsland. Ook in de rest van Europa kent Pit&Pit een sterke opmars.

Na het verkennen van de kruidenwereld in al zijn facetten gingen we in 2010 volledig voor de webshop. Vanuit onze passie voor zuivere en volwaardige voeding gaan we met Pit&Pit steeds actief op zoek naar de beste kwaliteit voor al onze producten. Verder streven we naar een uniek en uitgebreid aanbod en geven we de beste service aan jullie, onze klanten.

Pit&Pit is ondertussen uitgegroeid tot meer dan alleen Niels en Dorien.

Omdat we een topkwaliteit van al onze producten zo belangrijk vinden, werd ons eerste personeelslid een kwaliteitsverantwoordelijke, Nathaly.

Later namen we het hele proces in eigen handen ipv het uit te besteden. Zo kwam er nog een heel team van gepassioneerde mensen bij. Zij zorgen dagelijks voor het verpakken en verzenden van de bestellingen en het verzorgen van een vriendelijke en uitgebreide service voor al je vragen of opmerkingen.

Nog vragen of opmerkingen?

Onze ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk elke stap in de werking van Pit&Pit is. Van aankoop over verpakken en verzenden tot de foto's op onze website, alles moet duidelijk en perfect zijn. Alleen zo kunnen we je geven wat je verwacht: een smaakvol en krachtig product dat voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze werking, onze website of een van onze producten? Laat het ons zeker weten. Wij laten ons graag door jou inspireren!

 
Interessant? Deel dit op  

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar