Natuurlijke suikers, zoetstoffen en honing van de imker

Honing is niet zomaar honing. Je hebt honing van wit tot zwart, van vloeibaar tot vast. Heb je graag een milde smaak of hou je wel van een stevige, intense smaak. Met onze meer dan 20 honingsoorten, recht van de imker, vind je zeker de honing die het best bij jou past. Geniet van al dat heerlijks dat de bijen voor jou maakten.

Geraffineerde suiker is slecht voor je gezondheid. Toch heb je soms nood aan zoetigheid of wil je suiker gebruiken bij het bakken. Ga dan voor een gezonder alternatief. Gebruik kokosbloesemsuiker en agavesiroop voor hun lage glycemische index. Kies voor onze 100% zuivere ahornsiroop zodat je nog kan genieten van de mineralen, sporenelementen en vitaminen. Of wil je liever de zoetzure smaak van granaatappelmelasse? Het stevia extract van Pit&Pit is de zuiverste vorm zodat je maar een mespunt nodig hebt.

Nog vragen of suggesties?

Onze ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk elke stap in de werking van Pit&Pit is. Van de aankoop van noten en vruchten over verpakken en verzenden tot de foto's op onze website, alles moet duidelijk en perfect zijn. Alleen zo kunnen we je geven wat je verwacht: smaakvolle en kraakverse noten die voldoen aan de strengste kwaliteitseisen.

Heb je nog vragen of opmerkingen over onze noten of vruchten, onze website of heb je een suggestie? Laat het ons zeker weten. Wij laten ons graag door jou inspireren!

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar