Voatsiperifery peper

Voatsiperifery peper

Voatsiperifery peper Piper borbonense, Wilde peper

  • Warme, aardse smaak
  • Groeit wild in de jungle
  • Met de hand geoogst en zongedroogd
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Aardse, warme smaak met fruitig aroma

De voatsiperifery peper of wilde peper heeft een aardse, warme smaak met fruitige aroma's van citroen en kardemom. 'Voa' betekent dan ook fruit in Malagasy en 'tsiperifery' is de naam van de plant. De hele peperbollen hebben een aangename scherpheid, minder pikant dan gewone zwarte peper. De exclusieve, aromatische voatsiperifery peper is erg populair bij Westerse topchefs, vooral in de Franse keuken.

Wilde peper uit de jungle in Madagascar

De voatsiperifery peper groeit in het wild in de jungle in Madagascar. De lokale bevolking plukt de peperbessen met de hand en laat ze natuurlijk drogen in de zon. De voatsiperify peper is erg zeldzaam en de productie ervan beperkt. Dit maakt het een hele exclusieve peper. Aangezien voatsiperifery alleen in het wild groeit, is deze peper volledig natuurlijk en vrij van chemicaliën.

Gebruik

Voatsiperifery peperbollen kan je malen met de pepermolen of een vijzel. Heerlijk op wild, rood vlees, varken en donkere sauzen. Ook lekker over vis, salade, aardappelen, pasta en geitenkaas. Voeg eens een snuf voatsiperifery peper toe aan desserts met fruit of chocolade voor een unieke smakencombinatie.

Samenstelling

Hele voatsiperifery peperbollen. 100% natuurlijk, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Voatsiperifery peper is minstens houdbaar tot 01-01-2023 (70g). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar