Vliespinda's

Vliespinda's

Vliespinda's

  • Drooggeroosterd
  • Zonder zout
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Drooggeroosterde pinda's met minder vet

Onze pindanoten met vliesje zijn zacht en van nature olierijk. We roosteren ze uitsluitend droog, in tegenstelling tot de zogenaamde gebrande pinda's die je meestal in de winkelrekken vindt. Gebrande pinda’s worden in olie gebakken of gefrituurd. Hierdoor krijg je glanzende maar vette pinda's. Onze drooggeroosterde vliespinda’s zijn stevig en knapperig, minder glanzend, maar veel gezonder en super lekker.

Gezonde vliespinda's van topkwaliteit

Bij pinda’s denken we spontaan aan noten. Maar eigenlijk zijn het peulvruchten in plaats van een echte noot. Ze groeien immers in de grond, niet aan bomen. Pinda's zijn rauw niet eetbaar, zoals dat wel het geval is bij noten.

De wetenschap is er het over eens: in termen van gezondheid hebben pinda's net zoveel voordelen als noten. Van nature bevatten pinda’s immers behoorlijk veel vitamines, het aminozuur tryptaan, en onverzadigde gezonde vetten. Ook in het vliesje van de pinda's zitten gezonde voedingsstoffen. En wij gaan voor jou steeds op zoek naar de beste kwaliteit van pinda's die er te vinden is.

Pinda's gebruiken

Vliespinda's eet je vanzelfsprekend uit het vuistje of als borrelhap. Maar ze zijn ook erg veelzijdig te gebruiken in de keuken. Ze geven een heerlijk smaak en romige toets aan Oosterse gerechten. Gestampt in de vijzel, zorgen ze voor een crispy aspect in salades. Ook combineren vliespinda's uitstekend met chocoladegerechten en desserts.

Samenstelling

Natuurlijke, droog geroosterde vliespinda's. Geen additieven of toegevoegd vet.

Bewaring en houdbaarheid

Vliespinda's is minstens houdbaar tot 30-06-2020 (275g), 30-06-2020 (850g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Vliespinda's

Voedingswaarde per 100g
Energie2573 kJ
Energie613 kcal
Koolhydraten12.9g
waarvan suikers4.9g
Eiwitten24.4g
Vetten49.7g
Verzadigde vetten7.7g
Vezels8.4g
Natrium6mg

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: pinda. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, schelpdieren, soja, sulfiet, vis en weekdieren worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar