Valeriaan in theezakjes

Valeriaan in theezakjes

Valeriaan in theezakjes

  • Natuurlijke rustgever
  • Composteerbare theezakjes
  • Kwaliteitsgarantie van de Europese Pharmacopée
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

100% pure valeriaan wortel, de natuurlijke rustgever

Valeriaan is een van de meest gebruikte rustgevende kruiden. Valeriaan ondersteunt een natuurlijke nachtrust. Onze valeriaanwortel is 100% puur en zuiver, zonder toegevoegde stoffen. Deze valeriaan is van farmaceutische kwaliteit en zo garanderen wij een maximale werking door actieve inhoudsstoffen.

Het grote voordeel van onze valeriaan wortel is dat je de hele wortel kan gebruiken, in tegenstelling tot extracten waar men 1 of enkele inhoudsstoffen uit het product filtert.

In onze piramidevormige theezakjes heeft de thee meer ruimte om dieper te infuseren en alle actieve stoffen en smaak aan je thee te geven. Deze theezakjes zijn bovendien duurzaam en composteerbaar.

Net zo vers als het losse kruid

Onze valeriaanwortel in theezakjes is precies dezelfde als onze losse valeriaan. Dus onze valeriaan in theezakjes is van dezelfde topkwaliteit als de losse thee.

Natuurlijke en composteerbare theezakjes

Onze theezakjes bestaan uit 100% natuurlijke vezels afkomstig van GMO-vrije mais. Ze zijn biologisch afbreekbaar waardoor ze gewoon mee gecomposteerd kunnen worden. Gezondere thee in je kopje, minder plastic in het milieu.

Samenstelling

100% zuivere valeriaanwortel van farmaceutische kwaliteit, zonder toevoegingen. in theezakjes van composteerbare PLA.

Bewaring en houdbaarheid

Valeriaan in theezakjes is minstens houdbaar tot 16-11-2024 (20pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar