Tomatenvlokken

Tomatenvlokken

Tomatenvlokken

  • Het hele jaar de beste smaak van tomaten
  • Handige vlokken
  • Bruikbaar in elk hartig gerecht
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

De zoetzure smaak van de beste tomaten

Deze tomatenvlokken worden handmatig geoogst en gedroogd uit Italiaanse tomaten van topkwaliteit. Het water wordt langzaam uit de tomaten gehaald en de zoetzure smaak blijft.

De tomaten met de beste smaak worden enkel in de zomer gekweekt. Na het hoogseizoen smaken tomaten eerder waterig. Dankzij deze vlokken kan je het hele jaar lang genieten van de smaak van de beste tomaten.

Tomatenvlokken met vele mogelijkheden

Gebruik deze tomatenvlokken in de plaats van verse tomaten of zongedroogde tomaten. Ze voegen een pittige kleur en smaak toe aan salades, vinaigrettes, soepen, brood, chili, pastasauzen, pizza, stoofpotjes en meer.

Gebruik

Voeg de tomatenvlokken gewoon toe aan je gerecht en laat even meesudderen. Ze nemen het vocht meteen op. Of laat de tomatenvlokken op voorhand 2 uur in water weken.

Samenstelling

Gedroogde vlokken van handgeoogste tomaten. 100% zuiver, zonder toevoegingen.

Bewaring en houdbaarheid

Tomatenvlokken is minstens houdbaar tot 31-12-2023 (45g), 31-12-2023 (55g), 30-06-2024 (250g). Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Tomatenvlokken

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar