Tarwegras sap poeder

Tarwegras sap poeder

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Tarwegras sap poeder

  • Van vers tarwegras sap
  • Hogere concentratie vitaminen en mineralen
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Tarwegras sap in poedervorm

Eindelijk kan je ook het sap van tarwegras handig en gemakkelijk gebruiken. Het tarwegrassap wordt gedroogd tot poeder zodat je het hele jaar door kan genieten van de voedingsstoffen van het verse sap. In ons tarwegras sap poeder zijn de voedingsstoffen zoals chlorofyl veel hoger geconcentreerd dan in gewoon tarwegras poeder.

Het tarwegras wordt jong geoogst voor ze gluten vormen. Er wordt meteen sap van gemaakt met een veel hogere concentratie aan voedingsstoffen dan gewoon tarwegras.

Groen tarwegras sap poeder als gezond tussendoortje

Als je 's morgens goed ontbijt, heb je vaak halverwege de ochtend toch een klein hongertje. In plaats van koffie met een koekje, probeer je eens een kopje tarwegras. Het geeft je eiwitten, chlorofyl en veel vitaminen. Tarwegras mengt heerlijk met vruchtensap. Zo geeft het een heerlijk drankje halverwege de ochtend, arm aan calorieën en vetten.

Tarwegras gebruik je op nuchtere maag, of halverwege de ochtend, als je ontbijt is uitgewerkt. De voedingsstoffen zijn goed opneembaar en veroorzaken geen piek in je bloedsuikerspiegel. Het is een lekker en voedend alternatief voor ongezonde tussendoortjes. Je krijgt geen energiestoot na een glas tarwegras gemengd in vruchtensap of water. Wel de continue mogelijkheid om te werken tot aan het middagmaal eens het ontbijt is uitgewerkt.

Gebruik van Tarwegras sap poeder

Tot 2 keer per dag een volle theelepel (3 gram) tarwegras mengen met water of vruchtensap. Best te nemen halverwege de ochtend en / of halverwege de middag. Of maak zelf capsules met tarwegras met de handige capsule machine.

Samenstelling

100 % puur en biologisch gecertificeerd tarwegras sap in poedervorm uit China.

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar