Tamari sojasaus

Tamari sojasaus

Op dit moment helaas niet beschikbaar

Tamari sojasaus

  • Voor veelzijdig gebruik
  • Zonder gluten
  • Geschikt om lang te bakken of frituren
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Tamari saus zonder tarwe of kunstmatige toevoegingen

Tamari saus is een typische Japanse smaakmaker. De traditionele Japanse Tamari saus is een variant van sojasaus die als bijproduct ontstaat bij het maken van miso. Het is het vocht dat vrijkomt bij het fermenteren van sojabonen. In tegenstelling tot gewone Shoyu soja saus en Teriyaki Saus wordt Tamari saus gemaakt zonder tarwe en dus glutenvrij. In de andere sauzen zorgt de tarwe voor een zoetere smaak. Tamari saus smaakt minder zoet, rijker en complexer, maar even zout als de andere sauzen.

Onze Tamari saus is 100 % puur en vrij van kunstmatige toevoegingen.

Gebruik van Tamari saus

Tamari saus is geschikt voor verschillende doeleinden. Gebruik Tamari saus als marinade, smaakmaker, dipsaus of om te roerbakken en frituren. In tegenstelling tot Shoyu soja saus is Tamari saus geschikt om lang te sudderen op hoge temperaturen. Slechts een paar druppels doen de smaken in je bereiding tot hun recht komen.

Samenstelling

100 % puur, glutenvrij en vrij van kunstmatige toevoegingen. Ingrediënten: sojabonen (43%), water, zeezout, alcohol (2%), koji (Aspergillus Oryzae).

Bewaring en houdbaarheid

Droog, donker en koel bewaren.

Voedingswaarde van Tamari sojasaus

Voedingswaarde per 100g

Allergeneninfo

Dit product bevat volgende allergenen: zout, soja, alcohol. Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar