Superior Barista Blend koffie capsules bio

Superior Barista Blend koffie capsules bio

Superior Barista Blend koffie capsules bio

  • Blend van bio-koffies
  • Intensiteit : 90%
  • Dark roast, volle body, aangename afdronk
  • Gezond, traag geroosterd
  • Uit gecontroleerde biologische landbouw
  • 100% natuurlijk en zonder additieven

Barista superior koffie-blend, 90% intensiteit

De Superior Barista is een unieke blend van buitengewone kwaliteitskoffies uit India en Indonesia. De blend bevat 80% prure arabica bonen en 20% robusta voor die extra kick.

Deze koffie is dark roasted, de bonen hebben na roosteren een diep-donkere kleur gekregen, dat zorgt voor  voor een intense koffiebeleving. De barista superior koffie heeft ondertonen van gerookte bonen en vers hout, gevolgd door toetsen van pure, donkere chocolade. Je geniet van een volle body met een lichte aciditeit en een lange, aangename afdronk.

De lekkerste bio koffies in 100% composteerbare capsules

Je drinkt deze heerlijke koffie zonder het ecologisch schuldgevoel.  Geen aluminium of plastics. Alle onderdelen van de koffie capsules zijn gemaakt van 100% composteerbare materialen.

Biologische geteelde koffie

De beide koffiebonen soorten in deze blend zijn van gecertificeerde biologische teelt naar Europese normen. Dus zonder het gebruik van chemische sproeimiddelen of kunstmest.

Bij Pit&Pit staat gezondheid altijd voorop, ook bij koffie

Om erg sterke koffies te maken, worden de koffiebonen vaak een korte tijd op  hoge temperatuur geroosterd. Daardoor worden veel acrylamides gevormd, een stof die kan ontstaan bij verbranding van zetmeelrijke producten. Acrylamides zijn behoorlijk ongezond en schadelijk. Dàt wil zelfs de liefhebber van sterke koffie niet. De àllersterkste roasts met hoog risico op acrylamiden sluiten we daarom principieel uit.

Door de verse en zeer kwaliteitsvolle koffiebonen op een lagere  temperatuur en veel langer te laten roosteren, komen de heerlijke smaken en aroma’s tot hun recht. De tragere en gematigde roasting methode verzekert ons van een gezonde en kwaliteitsvolle koffie. Onze keuze voor tragere roasting geeft onze koffiebrander de mogelijkheid om aan strakke acrylamide monitoring te doen bij elke roast.

Composteerbare capsules in uw Nespresso machine  gebruiken

Onze 100% composteerbare capsules kunnen uitsluitend gebruikt worden voor de classic Nespresso machine. Dus niet de vertuo versie.

De Superior Barista Blend koffie capsules herken je aan hun gele ring. Vergeet nooit je kopjes voor te verwarmen met heet water voor een perfecte espresso ervaring.

Samenstelling

Koffie van biologische teelt

Bewaring en houdbaarheid

Superior Barista Blend koffie capsules bio is minstens houdbaar tot 30-09-2022 (25pcs). Droog, donker en koel bewaren.

Allergeneninfo

Dit product wordt verpakt en/of bewaard in een bedrijf waar ook producten met noten, pinda, mosterd, selderij, gluten, sesam, soja en sulfiet worden verwerkt. Ondanks alle voorzorgen is het mogelijk dat dit product sporen van deze allergenen bevat.

KWALITEIT VERZEKERD
door controles en analyses
GRATIS VERZENDING
voor bestellingen vanaf € 35
MORGEN IN HUIS
op werkdagen voor 20u besteld
NOG VRAGEN?
We staan voor je klaar